ИНФОРМАЦИИ ЗА НАС

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА БИЛО КАКВО ПРАШАЊЕ

This contact form is available only for logged in users.

Информативна содржина

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Да, продуктите ќе бидат испорачани според изгледот, содржината и се друго што е наведено во описот на продуктот. Доколку Арнолд Шоп не е во можност да ги испорача ќе бидете контактирани на Вашиот мобилен телефон. Ќе Ви биде понудена замена или ќе Ви бидат рефундирани средствата.

При Ваша најава во делот Мојот сметка ,имате Контролна табла каде можете да ги видите Вашите нарачки, кога ,за кои производи и колку е наплатено. Исто така можете да ги видите Фактурите(сметките) кои можете да ги download ирате и да ја видите содржината на Вашите нарачки

Арнолд Шоп редовно ги надополнува залихите на артиклите кои се понудени на веб страницата. Доколку производот нема да биде наскоро достапен ,тој ќе биде отстранет од понуда.

Доколку Вашата нарачка сакате да Ви биде пратена на Вашата примарна адреса, внесете ги коректно Вашите податоци кои секогаш можете да ги корегирате во делот – Ваша сметка. Доколку сакате ги препратите на друга адреса, пополнете ги полињата за Праќање на друга адреса при Проверка на Кошничката пред плаќање.